Kiralyhegyi_Sport 2 órás érintésterápia

Királyhegyi Sport masszázs

Az is teljesítmény, ha éjjel meg tudsz fordulni?

Már az idejét sem tudod annak, hogy mikor voltál utoljára friss és kipihent? A hátadban lévő folyamatos fájdalom már nem csak a nappalaidat keseríti meg, de az éjszakáidra is kihatással van? Már fekve is szörnyen érzed magad, minden mozdulat fáj? Az is nagy kihívást jelent, ha éjjel át akarsz fordulni az egyik oldaladról a másikra? Mindeközben a kínok kínját éled át. Ilyenkor jössz rá, hogy mennyi mindenre használod a hátadat.

A hátnak központi szerepe van a mozgásban

A gerincedet szinte folyamatosan használod! Gondolj bele, szinte minden mozgásban részt vesz a hátad. Hajolásnál, fordulásnál, sétálásnál vagy egy labda elrúgásánál folyamatosan megdolgoztatjuk azt. De ennek fontosságára és funkciójára csak akkor döbbensz, amikor elkezd fájni. És amikor már a fekvés is fáj, akkor tényleg semmit nem tudsz magaddal kezdeni.

Tehetetlennek érzed magad

Mikor fog megszűnni ez a fájdalom? Mikor lesz újra teljes életed? – kérdezgeted folyamatosan magadtól. Nem akarsz sokat, csak újra normális életet. Minden vágyad, hogy megszabadulj ettől a kibírhatatlan szenvedéstől. Tudj újra hajolni, forgatni a nyakad, és ne olyan darabosan mozogj, mint egy robot.

Mintha betonba öntötték volna

Olyan a hátad, mintha betonba öntötték volna? Nem hajlik, be van görcsölve és kőkemény. Nem akar semmitől sem kilazulni, viszont minden óvatlan mozdulatra éles fájdalommal jelzi, hogy baj van. Mintha valaki egy kötőtűt döfött volna a hátadba. Vezetni is alig tudsz, mert minden mozdulat fáj? Már a fogmosás sem megy rendesen, a cipőd bekötni pedig tömör kínszenvedés.

Van segítség!

Fogalmad sincs, mégis kihez vagy mihez kéne fordulnod a problémáddal? Márpedig segítségre van szükséged! Valakire, aki varázsütésre eltünteti a hátadban lévő fájdalmat. Akinek köszönhetően újra tudsz aludni, vezetni, fogat mosni, cipőt bekötni, azaz normálisan élni. Eljött számodra a megváltás ideje!

A megoldás

A megoldás egy különleges érintésterápiás kezelés és masszázs. Ennek segítségével úgy fogsz esténként aludni, mint egy kisbaba. Újra lesz erőd és energiád, hogy leküzd a mindennapi akadályokat. De a legfontosabb, hogy újra hétköznapi életet tudsz élni.

Mit tartalmaz a csomag?

A kombinált érintésterápia és masszázs lényege,  hogy megszüntesse a hátadban lévő feszültséget. A kezelés négy részből tevődik össze:

  1. Először egy talpmasszázsban részesülsz, ami egy speciális gyógypadon történik. A talp idegellátása igen gazdag – ezért is szoktak sok betegséget lábmasszázzsal kezelni. A talpmasszázs egyrészt roppant kellemes, másrészt növeli az egyéb kezelések hatékonyságát, miközben sok információt elárul a tested állapotáról a szakavatott masszőrnek.
  2. A talpmasszázst követően ugyanezen a gyógypadon megnyújtják a gerincedet, mintha egy fáról lógnál. Ennek következtében ellazulnak a túlterhelt izmaid. Ez maga a megváltás. A hátad, ami eddig olyan volt, mint a beton, ezt követően sokkal lazább lesz. Így könnyebben helyre tudják hozni a kisebb elmozdulásokat, amik a rossz testtartásodból adódnak, és a hátfájásod egyik fő okozója. Ettől semmi félnivalód nincsen, mert teljesen fájdalommentes. Sőt, már a kezelés ezen szakaszában enyhülnek a fájdalmaid!
  3. A harmadik rész az ellazulásra helyezi a hangsúlyt, egy relax, svéd és siatzu masszázsban lesz részed! Itt már garantáltan el fogsz lazulni. A masszás végére összehasonlíthatatlanul lazább lesz a hátad. Azon túl, hogy ez több mint kellemes, a keleti masszázstechnikai fogásokkal itt a hátadban lévő maradék feszültséget is eltüntetik.
  4. Végül az egész masszázs egy reikivel zárul, hogy teljes legyen az érintésterápia és az ellazulás állapota. A reiki egy kézrátételes gyógymód és önfejlesztő módszer. Így energiával telve távozol a masszázsról. Ha nem tudod, hogy ez milyen, akkor úgy képzeld el, mintha egy kellemes krémmel bekennék a hátad, amitől meleg, forró érzeted lesz. Csak a krém helyett itt egy kéz adja ezt a meleget.

Mi ez a speciális gyógypad?

A Kristóf gyógypad segítségével képes leszel újra a helyes testtartásra. Visszaadja a hátadnak a helyes gerincgörbületet. A fájó hát és derék teljesen ellazul használata során. Kifejezetten alkalmas eszköz az anatómiailag helyes pihenéshez. Pihenés közben, mindenféle energiabefektetés nélkül is javul egészségi állapotunk!

Mit kell még tudnod?

Ha szégyenlős vagy és nem szeretnél mások előtt levetkőzni még a masszőrnél sem, akkor sem kell félned. A kezelés történhet ruhában, de választhatod az olajos masszázst is. Csak rajtad múlik. Az egész kezelés nagyjából másfél óráig tart, de a végére olyan lesz, mintha órák teltek volna el!

A kezelés helyszíne: 1067 Budapest, Csengery utca

Mi történik miután megrendeltem a Talpmasszázs , gerincnyújtás, reiki, masszázs?” című csomagot?

1. A regisztrációkor megadott e-mail címedre elküldjük Neked az ajándékutalványt.

Amint a megrendelésed összege beérkezik számlánkra, és adminisztráltuk (ez várhatóan a befizetésedet követő munkanapon történik meg), automata levelet küldünk, ami tartalmazza a teszteléssel kapcsolatos információkat. A szolgáltatás igénybevételéhez szükséged van az utlványra, amit a levélben megadott linkre kattintva érsz el. Az utalványon található információk között találod a felhasználás feltételeit, illetve azt, hogy milyen adatokkal tudod igénybe venni a szolgáltatást. Az ajándékutalványt csak egyszer válthatod be.

2. Jelentkezel a “Talpmasszázs , gerincnyújtás, reiki, masszázs?” programra.

A megrendelést követően e-mailben tudod felvenni a kapcsolatot, ezt követően fogjátok megbeszélni a kezelés időpontját.

A kezelés helyszíne: 1067 Budapest, Csengery utca

Az ajándékutalvány megrendelésétől számított 3 hónapon belül fel kell venned a kapcsolatot a termék szolgáltatójával. A megrendeléstől számított 3 hónapon túl a termék igénybevételére nem vagy jogosult.

Megrendelés itt!

English English

Ha kérdésed van ügyfélszogálatunk válaszol.

Mobil: +36 30 447 4209

Email: ugyfelszolgalat@kiralyhegyisport.hu

Pihencó Zsuzsanna | 5 / 5 csillag!
2015. 03. 2.

Én az édesapámnak vásároltam a kupont. Elmesélte nekem, hogy részt vett egy kellemes, szakszerű masszázson. Nagyon jól esett neki és a masszőr is szimpatikus, kedves volt. Lehet, hogy nemsokára újra meglátogatja.

Leontina | 4 / 5 csillag!
2015. 03. 9.

Sziasztok Én is vettem egy kupont :) nagyon kellemes légkör fogadott és a masszőr is nagyon udvarias, és szakszerűen végezte a masszírozást, nekem nem voltak konkrét problémáim egyszerűen csak egy kis masszírozás kedvéért választottam a szolgáltatást… megérte Ajánlom mindenkinek

Molnár Renáta | 5 / 5 csillag!
2015. 03. 12.

Én még január végén pont műtét előtti idegeskedés és félelemben mentem oda és teljesen kikapcsolt, megnyugtatott a masszázs majdnem el is aludtam olyan jól sikerült ellazulnom, ami sajnos ritkán megy nekem. A talpmasszázs fantasztikus volt annak ellenére, hogy csiklandós a talpam 😀 Szerintem a talpamon keresztül volt a leghatásosabb a stresszmasszázs. Kb. 3 napig olyan nyugodt voltam, hogy semmi nem érdekelt, semmi nem tudott felbosszantani. Nagyon klassz volt. Ajánlom mindenkinek.

D Kata | 5 / 5 csillag!
2015. 03. 24.

A kuponon nem találtam telefonszámot, így kis nyomozás után az eredeti ajánlatban találtam csak meg azt, ezen viszont már könnyen és gyorsan tudtam időpontot egyeztetni, meglepően közeli időpontra. Az épület állaga kicsit riasztó volt, ahol a kezelés történik (amúgy gyönyörű és hangulatos ház). A kezdeti bizonytalanságot pillanatok alatt oldotta gyakorlottságával és figyelmével a kezelő úriember. Talpmasszázst kaptam először, majd a gerinc és a vállízületek állapotát vizsgálta meg, ami alapján kaptam a teljes test masszázs. Az elmúlt időszak tárolt stresszei, minta elporladtak volna az érintése nyomás, feltöltődve, kivirulva távoztam a kezelőből. Biztosan megyek később is hozzá. Köszönöm a lehetőséget.

Mészáros Gyula | 5 / 5 csillag!
2015. 03. 30.

A kapcsolatfelvétel nem ment zökkenők nélkül, de ez a kényszerű költözés miatt volt. Maga a ház eléggé elhanyagoltan nézett ki, persze a lényeg nem a ház, hanem a kezelőhelyiség, amely a célnak megfelelt. Királyhegyi úr igen udvarias volt már levelezésünkben és “élőben” is az. Szemmel láthatóan (és háttal érezhetően) érti a dolgát, ami szintén nem megvetendő… A talpmasszázs igen kellemes volt, a harmadik és negyedik masszázs is, de az igazi újdonságot a második rész, a Kristóf-féle gyógypadon történő “lebegés” jelentette. Tényleg egészen másképpen éreztem magam a kiszállás után! Talán a helyiségen érdemes lehet fejleszteni, és a leíráshoz képest egy csöppet rövidnek találtam a kezelési időt (amely emlékeim szerint mintegy egy és egynegyed óra volt, nem érte el a leírásban szereplő két, illetve másfél órát – persze így is kiváló volt a kezelés, csak hát ha le vannak írva idők…) Csak ajánlani tudom mindenkinek, saját magamnak is!